بررسی موانع و مشکلات حمایت های مالی از ورزش در مدارس (مطالعه موردی: استان کهگیلویه و بویر احمد) - کریمی علی; جهان جواد; رضایی میثم (مدیریت پویا و تحلیل کسب و کار)
ﻫﺪف از ﭘﮋوﻫﺶ ﺣﺎﺿﺮ ﺑﺮرﺳﻲ موانع و مشکلات حمایت‌ های مالی‌ از ورزش‌ مدارس استان‌ کهگیلویه و بویراحمد ﺑﻮد. ﭘﮋوﻫﺶ ﺣﺎﺿﺮ از ﻧﻈﺮ ﻫﺪف، ﻛﺎرﺑﺮدى و از ﻧﻈﺮ ﭼﮕﻮﻧﮕﻲ ﺟﻤﻊآورى دادهﻫﺎ ﺗﻮﺻﻴﻔﻲ از ﻧﻮع ﭘﻴﻤﺎﻳﺸﻲ ﺑﻪ ﺷﻤﺎر ﻣﻲآﻳﺪ. جامعه آماری تحقیق شامل کلیه مدیران‌ عالی آموزش‌ و پرورش‌ استان ‌کهگیلویه و بویراحمد، استادان دانشگاهی‌ که در حوزه‌ مدیریت‌ ورزشی فعالیت دارند‌ و حامیان مالی ورزشی‌ معروف در سطح‌ استان‌ کهگیلویه و بویراحمد با تعداد 830 نفر می باشند که بر مبنای جدول مورگان 263 نفر به عنوان نمونه آماری تحقیق‌ انتخاب شدند. اﺑﺰار ﭘﮋوﻫﺶ ﭘﺮﺳﺸﻨﺎﻣﻪﻫﺎى محقق ساخته ﺑﻮد. ﺟﻬﺖ ﺗﺤﻠﻴﻞ دادهﻫﺎ از ﻧﺮم اﻓﺰار SPSS25 اﺳﺘﻔﺎده ﺷﺪ. ﻛﻠﻴﻪ ﻓﺮﺿﻴﻪﻫﺎ در ﺳﻄﺢ ٥/٠p≤ آزﻣﻮن ﺷﺪه اﻧﺪ. یافته ها نشان داد که‌ مقدار بحرانی آزمون 25/4 و بیشتر از 96/1 است، بنابراین بعد موانع بازاریابی، بعد موانع قانونی، بعد موانع فرهنگی – اجتماعی، بعد موانع سیاسی و بعد موانع مدیریتی در حمایت‌ مالی‌ از ورزش‌ استان‌ کهگیلویه و بویراحمد تأثیر معناداری دارد. موانع قانونی و بعد از آن موانع سیاسی بیشترین تاثیر را در حمایت‌ مالی‌ از ورزش‌ استان‌ کهگیلویه و بویراحمد دارد و موانع مدیریتی کمترین تاثیر را در حمایت‌ مالی‌ از ورزش‌ استان‌ کهگیلویه و بویراحمد دارد.