بررسی وضعیت و اولویت‌بندی پیشران‌های راهبردی موثر بر آینده کسب‌وکارهای خانگی در حوزه گردشگری: مورد مطالعه جزیره قشم - صادقی حمیدرضا; یعقوبی پور علی; منتظری محمد (مدیریت پویا و تحلیل کسب و کار)
هدف: کسب‌وکارهای خانگی می‌تواند نقش موثری در توسعه گردشگری داشته باشد. بنابراین، پژوهش حاضر با هدف بررسی وضعیت و اولویت‌بندی پیشران‌های راهبردی موثر بر آینده کسب‌وکارهای خانگی در حوزه گردشگری انجام شد. روش‌شناسی: این پژوهش کمّی از نوع توصیفی بود. جامعه پژوهش مدیران و کارشناسان حوزه کسب‌وکارهای خانگی در حوزه گردشگری به تعداد 1400 نفر بودند که بر اساس جدول کرجسی و مورگان تعداد 300 نفر از آنها با روش نمونه‌گیری تصادفی به‌عنوان نمونه انتخاب شدند. ابزار پژوهش پرسشنامه محقق‌ساخته آینده کسب‌وکارهای خانگی در حوزه گردشگری در هفت مولفه پیشران‌های سیاسی، اجتماعی، توسعه فناوری، ارتقاء کیفیت خدمات، همکاری با جوامع محلی، توسعه شبکه‌های ارتباطی و توسعه برند بود که روایی صوری آن با نظر متخصصان تایید و پایایی آن با روش آلفای کرونباخ بالاتر از 80/0 به‌دست آمد. داده‌های این پژوهش با آزمون تی تک نمونه‌ای و آزمون فریدمن در نرم‌افزار SPSS تحلیل شدند. یافته‌ها: نتایج آزمون تی تک نمونه‌ای نشان داد که هر هفت پیشران سیاسی، اجتماعی، توسعه فناوری، ارتقاء کیفیت خدمات، همکاری با جوامع محلی، توسعه شبکه‌های ارتباطی و توسعه برند بر آینده کسب‌وکارهای خانگی در حوزه گردشگری موثر بودند (001/0P