ارائه مدل معادلات ساختاری ابعاد و مولفه‌های بلوغ روانشناختی مبتنی بر توسعه کارآفرینی در سازمان‌های آموزش محور - بیاتی زهرا; جعفری کلاریجانی سید احمد; مهرآرا اسدالله; قلی پور کنعانی یوسف (مدیریت پویا و تحلیل کسب و کار)
هدف: هدف از این پژوهش، ارائه مدل معادلات ساختاری ابعاد و مؤلفه‌های بلوغ روانشناختی مبتنی بر توسعه کارآفرینی در سازمان‌های آموزش‌محور است. روش‌شناسی: این مطالعه از نظر هدف کاربردی و از لحاظ روش اجرا، توصیفی-پیمایشی با رویکرد مدلسازی معادلات ساختاری بود. جامعه آماری شامل کلیه کارشناسان و مدیران سازمان‌های آموزش‌محور استان تهران بود که با روش نمونه‌گیری در دسترس و با استفاده از جدول مورگان 384 نفر انتخاب شدند. ابزار گردآوری داده‌ها پرسشنامه محقق‌ساخته بود. داده‌ها با نرم‌افزار SmartPLS تحلیل شدند. یافته‌ها: نتایج نشان داد که بین شاخص‌ها (متغیرهای قابل مشاهده) و مؤلفه‌ها (متغیرهای پنهان) با سازه‌های اصلی همبستگی قابل قبولی وجود دارد. بلوغ فردی (β=0.617, t=8.806, p