ارتباط بازاریابی و خدمات سبز با صنعت گردشگری - امانی سعید (مدیریت پویا و تحلیل کسب و کار)
بازاریابی سبز یا محیطی شامل فعالیت هایی است که برای ایجاد و تسهیل مبادلات جهت ارضای خواسته های بشر طراحی می شود، به گونه ای که ارضای این نیازها و خواسته ها با حداقل آثار مضر و مخرب بر محیط زیست باشد. این نوع گردشگری با نام‌های مختلف؛ گردشگری انعطاف پذیر،گردشگری مسئول، گردشگری سودمند یا گردشگری بدیل شناخته شده است. لذا هدف اصلی این تحقیق بررسی تاثیر بازاریابی سبز بر جذب گردشگران در هتل‌های شرق استان گیلان می باشد. این تحقیق براساس اهداف، از نوع تحقیقات کاربردی است و براساس جمع آوری داده‌ها و طرح تحقیق به روش توصیفی- پیمایشی است و از آنجایی که به دنبال یافتن رابطه بین متغیرهای پژوهش هستیم این تحقیق از نوع همبستگی نیز می باشد. در تحقیق حاضر جامعه آماری، کلیه گردشگران هتل های شرق استان گیلان که تعداد آنان 100000 نفر بوده که تعداد 390 نفر به روش نمونه گیری تصادفی ساده با استفاده از جدول مورگان انتخاب شده است. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه استفاده شده است. جهت بررسی فرضیات نحقیق از مدل رگرسیون استفاده کرده ایم که نتایج حاکی از آنست که قیمت سبز بر جذب گردشگران در هتل های شرق استان مازندران تاثیر مثبت و معنادار دارد. خدمات سبز بر جذب گردشگران در هتل های شرق استان گیلان تاثیر مثبت و معنادار دارد. ترفیع سبز بر جذب گردشگران در هتل های شرق استان گیلان تاثیر مثبت و معنادار دارد. همچنین مکان سبز بر جذب گردشگران در هتل های شرق استان گیلان تاثیر مثبت و معنادار دارد.