ارائه مدل سازمان سالم مبتنی بر رویکرد مشارکت جمعی (مطالعه موردی : سازمان صنعت، معدن وتجارت استان مازندران) - سیدی تاجی سید محمد; خطیرپاشا کیومرث; فلاح وحید (مدیریت پویا و تحلیل کسب و کار)
هدف تحقیق حاضر ارائه مدل سازمان سالم مبتنی بررویکرد مشارکت جمعی در سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان مازندران می باشد. این پژوهش با روش کیفی و بر اساس رهیافت نظریه برخاسته ازداده انجام شده است. در بخش کیفی پژوهش 12 نفر از تحقیق نیز شامل کلیه‌ی کارکنان ستادی سازمان صمت استان مازندران می‌باشد. مصاحبه های صورت گرفته با خبرگان نشان داد که شرایط علی شامل سازوکار سازمانی، راهبردها، هماهنگی، منایع انسانی و عملکرد، راهبردها شامل یگانگی نهادی، نفوذمدیریتی، ملاحظه گری، ساخت دهی، روحیه، پشتیبانی و منابع و تاکید علمی، مقوله محوری شامل، انسجام ابزاری _ ساختاری، عاطفی و اجتماعی، شرایط زمینه ای شامل توجه به پاسخگویی به محیط، ابعاد عملکردی پاسخگویی به محیط ، توجه به ویژگی ها در پاسخگویی محیطی و توجه به ارزشهای اساسی، توجه به ایجابات و الزامات پاسخگویی به محیط، شرایط مداخله گرعمومی شامل عوامل سطح کلان ، فرهنگ جامعه ، دستگاههای دولتی و قوانین و مقررات و پیامدها شامل اثر بخشی درونی و بیرونی بر ایجاد سازمان سالم مبتنی بر رویکرد مشارکت جمعی موثر می باشند. در نهایت پژوهش حاضر توانسته است مدلی جامع برای پیاده ‌سازی سازمانی سالم با رویکرد مشارکت جمعی ارائه نماید