بررسی چالش ها و موانع نهاد تنظیم گری استارت آپ ها در نظام حقوقی ایران - خورشیدی اورگانی امیر حسین (مدیریت پویا و تحلیل کسب و کار)
در دورانی که دولت‎ها تنها فعالان حوزه اداره عمومی محسوب نمی‎شوند، تنظیم‎ گری به عنوان یکی از مهم ‎ترین کارکردهای حکمرانی جدید مطرح می‎شود. به همین دلیل بسیاری از کشورها به تاسیس نهادهای تنظیم‎ گر به خصوص تنظیم ‎گری اقتصادی روی آورده‎اند. هدف از انجام این تحقیق، بررسی چالش ها و موانع نهاد تنظیم گری استارت آپ ها در نظام حقوقی ایران می باشد. این تحقیق دارای ماهیت کاربردی بوده و قصد بر ارائه توضیح و تفسیر از کلیات اقدامات قانونگذاری استارت آپ ها در کشور دارد. هر چقدر صاحبان کسب‏وکارهای نو با قوانین آشنا شوند بهتر می‏توانند مشکلات خود را حل و فصل کنند و مهم‏تر اینکه دانستن قوانین می‏تواند به ادامه و بقای حیات کسب‏وکارها کمک تعیین کننده‏ای داشته باشد. با توجه به موضوع مورد بحث مسئله اساسی در تامین مالی این شرکتها می باشد که نیازمند چارچوب قانونی برای مدیریت آن است. در کشور با توجه به تلاش دولت برای توسعه اقتصاد کارآفرینان و دانش بنیان، نیاز به رشد و توسعه استارت آپ ها برای افزایش کارآیی و بهره وری اهمیت تأمین مالی روز به روز افزایش می یابد که آن نیاز برای توجه به مسئله تأمین مالی با توجه به نظام حقوقی برای پوشش کاستی سرمایه استارت آپ ها را طلب می کند.