ارائه مدل اشتیاق کاری بر اساس استراتژی اقیانوس آبی و تاب‌آوری سازمانی با میانجی خودکارآمدی شغلی در مدیران مدارس غیردولتی - بنیسی پریناز (مدیریت پویا و تحلیل کسب و کار)
هدف: اشتیاق کاری نقش موثری در بهبود سایر عملکردهای شغل و سازمانی دارد. در نتیجه، این پژوهش با هدف ارائه مدل اشتیاق کاری بر اساس استراتژی اقیانوس آبی و تاب‌آوری سازمانی با میانجی خودکارآمدی شغلی در مدیران مدارس غیردولتی انجام شد. روش‌شناسی: این مطالعه از نظر هدف کاربردی و از نظر شیوه اجرا مقطعی از نوع همبستگی بود. جامعه پژوهش حاضر مدیران مدارس غیردولتی شهر تهران در سال تحصیلی 03-1402 بودند که 400 نفر از آنها با روش نمونه‌گیری هدفمند به‌عنوان نمونه انتخاب شدند. برای گردآوری داده‌ها از پرسشنامه‌های اشتیاق کاری (سالانوا و شوفلی، 2008)، استراتژی اقیانوس آبی (رجبی فرجاد و همکاران، 1398)، تاب‌آوری سازمانی (پرایاگ و همکاران، 2018) و خودکارآمدی شغلی (ریگز و نایت، 1994) استفاده شد. برای تحلیل داده‌ها از روش‌های ضرایب همبستگی پیرسون و تحلیل مسیر در نرم‌افزارهای SPSS-25 و Amos-25 استفاده شد. یافته‌ها: نتایج حاکی از آن بود که مدل اشتیاق کاری بر اساس استراتژی اقیانوس آبی و تاب‌آوری سازمانی با میانجی خودکارآمدی شغلی در مدیران مدارس غیردولتی برازش مناسبی داشت. همچنین، متغیرهای استراتژی اقیانوس آبی و تاب‌آوری سازمانی بر خودکارآمدی شغلی و اشتیاق کاری مدیران مدارس غیردولتی و متغیر خودکارآمدی شغلی بر اشتیاق کاری آنان اثر مستقیم و معنادار داشت (001/0P