بررسی تاثیر مدیریت کیفیت زنجیره تأمین بر عملکرد باشگاه‌های لیگ برتر والیبال با نقش میانجی ساختار سازمانی - پشتیبان خلیل; اصفهانی نیا اکرم; نودهی محمدعلی; احمدی مجتبی; رضایی شیرازی رضا (مدیریت پویا و تحلیل کسب و کار)
هدف: این پژوهش با هدف بررسی تأثیر مدیریت کیفیت زنجیره تأمین بر عملکرد باشگاه‌های لیگ برتر والیبال با نقش میانجی ساختار سازمانی انجام شد. روش‌شناسی: روش پژوهش از نوع توصیفی-پیمایشی بود و جامعه آماری شامل سرمربیان، مربیان و عوامل اجرایی لیگ برتر والیبال ایران بود. تعداد 120 نفر از طریق نمونه‌گیری تصادفی ساده انتخاب شدند. ابزارهای تحقیق شامل پرسشنامه‌های مدیریت زنجیره تأمین محمودزاده (2012)، ساختار سازمانی رابینز (1989) و عملکرد سازمانی شفیعی و همکاران (2013) بود. داده‌ها با استفاده از نرم‌افزارهای SPSS نسخه 23 و AMOS تجزیه و تحلیل شدند. یافته‌ها: نتایج تحلیل مسیر نشان داد که مدیریت کیفیت زنجیره تأمین تأثیر معناداری بر عملکرد باشگاه‌های لیگ برتر والیبال دارد. همچنین نقش میانجی ساختار سازمانی در این رابطه تأیید شد. علاوه بر این، استفاده از فناوری اطلاعات به عنوان یک عامل تقویتی، تأثیر مثبت مدیریت زنجیره تأمین بر عملکرد باشگاه‌ها را افزایش داد. رضایت هواداران نیز به طور معناداری با بهبود مدیریت زنجیره تأمین و ساختار سازمانی بهبود یافت. نتیجه‌گیری: یافته‌های این پژوهش نشان می‌دهد که مدیریت کیفیت زنجیره تأمین و ساختار سازمانی دو عامل کلیدی در بهبود عملکرد باشگاه‌های لیگ برتر والیبال هستند. همچنین استفاده از فناوری اطلاعات می‌تواند به تقویت اثرات مثبت مدیریت زنجیره تأمین کمک کند. مدیران ورزشی باید از این عوامل برای ارتقای بهره‌وری و رضایت هواداران استفاده کنند.