توسعه داشبورد مدیریتی در سامانه اتوماسیون اداری - کاویانی نیا, فرزاد; تقی زاده, هوشنگ; حیدری, سیدعباس (مدیریت پویا و تحلیل کسب و کار)
هدف: هدف از پژوهش حاضر تبیین توسعه‌ای داشبورد مدیریتی در سامانه اتوماسیون اداری بود. روش‌شناسی: این پژوهش از نوع همبستگی-پیمایشی و کاربردی است. جامعه آماری شامل ۱۷۵۰ نفر از کارشناسان و مدیران سطوح مختلف بانک تجارت می‌باشد. با استفاده از فرمول حجم نمونه کوکران، حجم نمونه ۳۱۶ نفر تعیین و با روش نمونه‌گیری تصادفی طبقه‌ای انتخاب شد. ابزارهای جمع‌آوری داده شامل مشاهده، مصاحبه، پرسشنامه و اسناد می‌باشند. سه بعد اصلی عوامل مربوط به مشتریان، عوامل فنی و عوامل سازمانی مورد بررسی قرار گرفتند. یافته‌ها: تحلیل داده‌ها نشان داد که ویژگی‌های عملیاتی، شخصی‌سازی اطلاعات مشتری، محتوای داشبورد، ویژگی‌های عینی، سهولت استفاده، عوامل ساختاری، تصمیم‌گیری مدیران و پایش و کنترل تأثیر قابل توجهی بر توسعه داشبورد مدیریتی دارند. نتیجه‌گیری: استفاده از داشبورد مدیریتی در سامانه اتوماسیون اداری با توجه به عوامل مشتری، فنی و سازمانی می‌تواند به بهبود مدیریت و کنترل امور سازمانی و سازگاری با تحولات محیطی کمک کند.