تاثیراستراتژی‌های برند محور بر عملکرد مالی شرکت (مورد مطالعه: شرکت‌های کوچک و متوسط شهر مشهد) - همدانی زاده, حسین; راغب سرند, بنت الزهرا (مدیریت پویا و تحلیل کسب و کار)
هدف: هدف پژوهش حاضر بررسی تأثیر استراتژی‌های برندمحور بر عملکرد مالی شرکت‌های کوچک و متوسط در استان خراسان رضوی است. روش‌شناسی: این پژوهش از نوع توصیفی-تحلیلی بوده و جامعه آماری آن را مدیران شرکت‌های کوچک و متوسط شهر مشهد تشکیل می‌دهند. داده‌ها از طریق پرسشنامه جمع‌آوری شده و با استفاده از مدل معادلات ساختاری (SEM) تجزیه و تحلیل گردید. اعتبار ابزار اندازه‌گیری از طریق آلفای کرونباخ، پایایی ترکیبی و روایی همگرا و واگرا تأیید شد. یافته‌ها: نتایج تحلیل مسیر نشان داد که برندگرایی به طور مثبت و معناداری بر برندسازی داخلی و ارتباطات برند تأثیر دارد. همچنین، ارتباطات برند بر برندسازی داخلی و آگاهی برند تأثیرگذار است. علاوه بر این، آگاهی برند و برندسازی داخلی تأثیر مثبت و معناداری بر اعتبار برند دارند، و اعتبار برند نیز با قدرت معناداری بر عملکرد مالی شرکت‌ها اثر می‌گذارد. مدل نهایی از برازش مطلوبی برخوردار بود (GOF=0.498). نتیجه‌گیری: با توجه به نتایج به‌دست‌آمده، می‌توان نتیجه گرفت که استراتژی‌های برندمحور، به‌ویژه از طریق تأثیرگذاری بر عناصر کلیدی مانند برندگرایی، ارتباطات برند، برندسازی داخلی و اعتبار برند، موجب بهبود عملکرد مالی شرکت‌های کوچک و متوسط می‌شوند. بنابراین، سرمایه‌گذاری در برند به عنوان یک دارایی معنوی می‌تواند نقش کلیدی در رشد و سودآوری این شرکت‌ها ایفا کند.