نقش برنامه‌ریزی استراتژیک در بهبود عملکرد سازمانی در بیمارستان‌های خصوصی - پارساکیا, کامدین (مدیریت پویا و تحلیل کسب و کار)
این مطالعه به بررسی نقش برنامه‌ریزی استراتژیک در بهبود عملکرد سازمانی در بیمارستان‌های خصوصی تهران پرداخته است. این پژوهش کیفی با استفاده از مصاحبه‌های نیمه‌ساختاریافته با ۲۳ نفر از مدیران و سرپرستان بیمارستان‌های خصوصی تهران انجام شد. شرکت‌کنندگان از طریق نمونه‌گیری هدفمند انتخاب شدند. داده‌ها با استفاده از نرم‌افزار NVivo و از طریق کدگذاری و تحلیل محتوای کیفی تا رسیدن به اشباع نظری تحلیل شدند. یافته‌ها نشان داد که برنامه‌ریزی استراتژیک به‌طور قابل‌توجهی عملکرد سازمانی، بهبود فرآیندها و بهینه‌سازی منابع را در بیمارستان‌های خصوصی افزایش می‌دهد. عوامل کلیدی شناسایی شده شامل تعهد مدیریتی، توانمندسازی کارکنان، شفافیت در ارتباطات و مدیریت تعارضات بودند. همچنین، کارت امتیازی متوازن و مدیریت منابع انسانی استراتژیک به‌عنوان ابزارهای مهم در بهبود عملکرد بیمارستان‌ها شناخته شدند. برنامه‌ریزی استراتژیک یک ابزار مدیریتی حیاتی است که می‌تواند به بهبود قابل‌توجهی در عملکرد سازمانی در بیمارستان‌های خصوصی منجر شود. اجرای موثر نیازمند تعهد قوی مدیریتی، تخصیص منابع کافی و ارزیابی و تطبیق مداوم استراتژی‌ها است. بیمارستان‌ها باید به توانمندسازی کارکنان و استفاده از ابزارهایی مانند کارت امتیازی متوازن و مدیریت منابع انسانی استراتژیک برای دستیابی به مزیت رقابتی و بهبود کیفیت خدمات توجه کنند.