طراحی مدل پویا جهت ارزیابی کارایی سرمایه اجتماعی در صنعت بیمه - سلطانی, محسن; کاباران زادقدیم, محمدرضا; معین زاد, حسین; اصلی زاده, احمد (مدیریت پویا و تحلیل کسب و کار)
این پژوهش با هدف طراحی طراحی مدل پویا جهت ارزیابی کارایی سرمایه اجتماعی در صنعت بیمه به روش تحلیل مضمون سامان یافته است که از لحاظ هدف، کاربردی و از لحاظ نحوه گردآوری اطلاعات جزء پژوهش های کیفی است. جامعه آماری شامل خبرگان و مدیران صنعت بیمه شعب بیمه تأمین اجتماعی ایران در شهر تهران تشکیل می‌دهند.برای نمونه ‌گیری در این پژوهش از روش نمونه‌ گیری هدفمند که نمونه ‌گیری غیر احتمالی است، اسفاده شده است. بعلاوه  پس از جمع‌آوری‌ اطلاعات، کدهای مربوط به مصاحبه‌های‌ مکتوب با استفاده از روش تحلیل مضمون تحلیل شدند. اعتبار پژوهش به وسیله توافق خبرگان و روایی به مدد اجماع نظرات و روایی صوری بدست آمد. تحلیل داده‌های کیفی در این مطالعه با روش تحلیل مضمون انجام شده است. برای تحلیل محتوای کیفی از نرم‌افزار ATLAS TI استفاده شده است.همچنین از بررسی داده های به دست آمده از متن  و با بهره‌گیری از  1 مضمون فراگیر و 5 مضمون سازمان دهنده و  21 مضمون پایه استخراج شد.نتایج نشان داد که تمامی مضامین شناسایی شده از دید خبرگان مرتبط هستند و درباره اهمیت آنها اتفاق نظر مطلوبی وجود دارد.