بررسی ابعاد و مولفه‌های مدل تامین مالی جمعی در بستر دیجیتال به منظور کارآفرینی اجتماعی - محمدزاده, بابک; یدالهی فارسی, جهانگیر; رضوی, سید مصطفی (مدیریت پویا و تحلیل کسب و کار)
هدف: در این پژوهش به بررسی ابعاد و مولفه‌های مدل تامین مالی جمعی در بستر دیجیتال به منظور کارآفرینی اجتماعی پرداخته شده است. روش‌شناسی: به همین منظور ابتدا با استفاده از مطالعات پیشین به شناسایی ابعاد و مولفه‌های مدل تامین مالی جمعی کارآفرینی اجتماعی پرداخته شده است. در ادامه بر اساس مولفه‌ها و شاخص‌های شناسایی شده، پرسشنامه‌ای توسط محققان طراحی شده و سپس روایی و پایایی پرسشنامه طراحی شده با استفاده از تکنیک‌های آماری مورد بررسی و تایید قرار گرفت. سپس پرسشنامه در بین 384 نفر از کارآفرینان اجتماعی توزیع گردید. سپس داده‌های جمع آوری شده با استفاده از تکنیک‌های آماری و تکنیک مدلسازی معادلات ساختاری، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته‌ها: یافته‌های پژوهش نشان داد که فرضیه‌های مطرح شده در پژوهش شامل اثرگذاری امنیت سرمایه، بستر دیجیتال و تامین مالی جمعی بر گستردگی تبلیغات مورد تایید قرار گرفت. نتیجه‌گیری: بنابراین، حمایت دولت از سرمایه گذاری جمعی و ویژگی‌های سرمایه‌گذار در شرایط اطمینان مورد نظر محققان موجب بهبود تامین مالی جمعی می‌شود.